RIPPIKOULUILMOITTAUTUMINEN KANNELMÄEN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUIHIN

Ilmoittautumisaika vuoden 2023 rippikouluihin on päättynyt. 

Vuoden 2024 rippikouluihin ilmoittaudutaan lokakuussa 2023.

Oheisesta linkistä pääset lukemaan ilmoittautumisohjeet, joiden lopussa on linkki ilmoittautumiseen.

Rippikouluvaihtoehtoihimme voi tutustua täällä.

Rippikoululaisen huoltajalle -sivulla on  hyödyllistä tietoa seurakuntamme rippikouluista.

Jos sinulle herää kysymyksiä rippikouluista, niin olethan meihin ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse: rippikoulu.kannelmaki@evl.fi


MUUALLE RIPARILLE MENEVÄT

Ilmoittaudu muualle rippikouluun meneväksi, jos asut Kannelmäen seurakunnan alueella ja olet menossa jonkin muun tahon kuin Kannelmäen seurakunnan järjestämään rippikouluun. Kannelmäen seurakunnan alueeseen kuuluvat Kannelmäki, Malminkartano, Hakuninmaa, Maununneva, Kuninkaantammi ja Honkasuo.

Jos menet järjestön tai urheiluseuran riparille, suoritat seurakuntaan tutustumisjakson kotiseurakunnassasi Kannelmäessä. Saat tarkemmat tiedot jakson suorittamisesta joulu-tammikuussa. Ohjeet Oma seurakuntani -jakson suorittamiseen löydät myös klikkaamalla tätä. Ilmoittaudu oheisesta linkistä.

Jos menet jonkin toisen seurakunnan riparille, suoritat seurakuntaan tutustumisen rippikoulusi yhteydessä. Ilmoittaudu oheisesta linkistä, jotta emme lähetä sinulle muistutusviestejä rippikoulusta jatkossa.


YKSITYISRIPPIKOULU

Rippikoulun voi käydä myös yksityisrippikouluna. Yksityisrippikoulun ohjelma ja työskentelytavat räätälöidään rippikoululaisen tarpeisiin vastaavaksi. Yksityisrippikoulun voi käydä sinä vuonna kun täyttää 15, tai milloin vain sen jälkeen - aikuisenakin. Yksityisrippikouluja pidetään ympäri vuoden.

Kiinnostuitko? Kysy lisää yksityisrippikoulusta sähköpostitse rippikoulu.kannelmaki@evl.fi.