RIPPIKOULU


Tilannetietoa rippikouluista

Tahdomme varmistaa, että jokainen nuori voi käydä rippikoulunsa turvallisella tavalla poikkeusolojen aikana.

Rippikoulut pidetään kesällä 2021. Ohjeet kesän toimintaa varten tarkentuvat kevään aikana. Maalis-huhtikuun vaihteessa rippikoululaiset saavat sähköpostitse rippikouluryhmänsä oman infokirjeen.

Rippikoululaisille pidettiin yhteinen rippikoulun starttitapahtuma keskiviikkona 3.3. klo 18-19 etätapahtumana.

Vanhemmille ja huoltajille järjestetään oma infotapaaminen keskusteluineen torstaina 27.5. klo 18. Kutsulinkki lähetetään lähempänä.

Kaikkien ryhmien konfirmaatiot pidetään syksyllä 2021 viranomaisohjeita noudattaen. Konfirmaatioiden ajat löytyvät rippikouluryhmien omilta sivuilta.

Jos sinulla on kysyttävää rippikoulusta, olethan yhteydessä rippikouluryhmän vastuuohjaajaan, jonka yhteystiedot löytyvät kunkin rippikouluryhmän omalta sivulta.

Päivitetty 1.4.2021


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluihin on päättynyt.

Rippikoulupaikoista on lähtenyt sähköpostia ilmoittautuneille, sekä huoltajille. Jos olet ilmoittautunut ja et ole saanut viestiä, tsekkaa roskapostikansio. Jos ei viestiä löydy sieltäkään, voit olla yhteydessä duunareihin.

Jos ilmoittautuminen jäi tekemättä ja haluaisit vielä ilmoittautua, ota yhteys rippikouluista vastaavaan pappiin Virpi Koskiseen. 


MUUALLE RIPARILLE MENEVÄT

Kannelmäen seurakunnan jäsenet, jotka menevät järjestöjen tai urheiluseurojen ripareille, suorittavat seurakuntaan tutustumisjakson Kannelmäessä. Ilmoittaudu oheisesta linkistä ja tulosta Oma seurakuntani -kortti (pdf). Kutsumme keväällä ryhmän yhteiseen tapaamiseen.

Tämä ei koske niitä Kannelmäen seurakunnan jäseniä, jotka menevät jonkin toisen seurakunnan järjestämälle riparille. He suorittavat seurakuntaan tutustumisen rippikoulun yhteydessä.