Kari Härkönen

Kirkkomuusikko
Nuoriso- ja rippikoulutyö

Triviaa Karista


Ennen kuin osasin puhua, lauloin pihallamme (repeatedly): Innune auaa ja iika toittaa, taiwaa tuwwa kesä-kesä-vaan, sekä muita hittejä. Olin tuohon aikaan myös blondi tai viherhiuksinen, vuodenajasta riippuen. Selitän kysyttäessä.

Musiikki on työni, mutta myös harrastukseni. Urheilen myös aina kun mahdollista. Erityisiä intohimon kohteita ovat elokuvamusiikki ja höntsäsähly, mutta kaikki muukin musa ja sportti käy. Kerään myös kravatteja.

En pidä negatiivisesta asenteesta. En pidä siitä, että sillalla pyöräillessä tuulee aina vastaan. En pidä sienistä – suussani. Mutta varsinkaan en pidä siitä, että elämme niin epäreilussa maailmassa. Maailmassa jossa tärkeät asiat eivät jakaudu reilusti, ja suurin osa joutuu kärsimään mikroskooppisen pienen osan nauttiessa rikkauksista ja helposta elämästä.

Hengellinen elämä on mun mielestä jatkuvaa kaipausta – se on loputonta kaipuuta kohti jotain, ehkä luojaamme. Tämä kaipaus saa näkemään pyhää arkisissakin asioissa, ja auttaa löytämään toivoa toivottomissakin tilanteissa. Kristitty on jatkuvasti matkalla, jatkuvasti etsimässä, vaikkei välttämättä heti löydäkään sitä mitä etsii.

I believe in kingdom come
When all the colors were bleeding as one
Yes, I’m still running
He broke the bounds, he loose the chains
Carried the cross of my shame
You know I believed it
But I still haven’t found what I’m looking for
Amen