Nuoret


Avoin toiminta eli nuortenillat

Kannelmäen seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille, yläkouluikäisestä reilu parikymppiseen asti. Avoimien ovien nuorteniltaan voit tulla hengailemaan, pelailemaan, moikkaamaan kavereita tai juomaan kupin kuumaa.

Kevään eka nuorten ilta on perjantaina 10.1.2020. 

Jennyn ovet ovat avoinna tiistaisin klo 18-21 ja perjantaisin klo 18-21.
Nuorten Sunnuntai

Nuorten Parlamentti eli Nupa järjestää Jennyssä toimintaa nuorille sunnuntaisin n. klo 13 alkaen.

Nuorten Sunnuntaina Jennyn ovi aukeaa vain ennakkoon ilmoittautuneille.  Ilmoittautua voi laittamalla nimensä Jennyn seinällä olevaan listaan. Ilmoittautua pitää viimeistään edellisenä perjantaina klo 21.
Leirit

Nuorille järkätään silloin tällöin viikonloppuleirejä. Näihin kantsii ehdottomasti lähteä messiin!

Kantsun nuorten leireillä on pitkät perinteet ja tunnetusti niillä on huippuhyvä meininki. Leirit on tarkoitettu riparin käyneille, alle 23-vuotiaille nuorille. Useimmiten olemme jossain Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksessa, kuten Korpirauhassa tai Lohirannassa.

Messut

Messuja järkätään kirkossa joka sunnuntai klo 10, sekä joka keskiviikko on iltaehtoollinen klo 19. Iltaehtoollisilla on monesti jotain vähän spessumpaa meninkiä, esim. nuorten veisuja messumusana tai hiljentymistä luottamuksen messuissa. Maltsun kappelilla on myös silloin tällöin iltamessuja, joiden jälkeen on tarjolla teetä. 

Voit tsiigata kaikkien Kantsun messujen tarkemmat ajankohdat ja paikat poikkeuksineen Kannelmäen seurakunnan sivuilta.
Nuorten parlamentti

Nuorten parlamentti on aktiivisesti toimiva porukka, joka on mukana päättämässä Kantsun seurakunnan nuorten asioista. Kausi nuorten parlamentissa on kaksivuotinen. Parlamentin jäsenet ovat rippikoulun käyneitä, alle 22-vuotiaita.

Uudet jäsenet valitaan loppusyksystä ja he aloittavat kautensa alkuvuodesta.  Jos ehdokkaita parlamenttiin on enemmän kuin avoimia paikkoja, järjestetään vaalit.

Vuoden 2020 parlamentin jäsenet on valittu ja he aloittavat kautensa tammikuussa.

Jos on kysyttävää nuorten parlamenttitoiminnasta, ole yhteydessä Valtteriin.