NUORET


AVOIN TOIMINTA ELI NUORTEN ILLAT

Kannelmäen seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille, yläkouluikäisestä reilu parikymppiseen asti. Avoimien ovien nuorteniltaan voit tulla hengailemaan, pelailemaan, moikkaamaan kavereita tai juomaan kupin kuumaa.

Nuortenillat jäivät joulutauolle. Keväällä nähdään taas torstaisin!

Tervetuloa!
Höntsäryhmä

Tiistaisin on hyvä mahdollisuus lähteä porukalla ulkoilemaan! Toimitaan höntsämeiningillä, eli mukaan saa tulla kuka vaan, riippumatta siitä kuinka paljon osaa tai jaksaa.

Tarkemmat tiedot höntsäryhmän kokoontumisista Instassa @kantsunurkka. Siellä voi myös vaikuttaa siihen mitä tehdään.
LEIRIT

Nuorille järkätään silloin tällöin viikonloppuleirejä. Näihin kantsii ehdottomasti lähteä messiin!

Kantsun nuorten leireillä on pitkät perinteet ja tunnetusti niillä on huippuhyvä meininki. Leirit on tarkoitettu riparin käyneille, alle 23-vuotiaille nuorille. Useimmiten olemme jossain Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksessa, kuten Korpirauhassa tai Lohirannassa.

Kiitos kaikille syksyn 2021 leiristä. Se oli kiva! Seuraava nuortenleiri on syksyllä 2022.

MESSUT

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Kannelmäen kirkossa sunnuntaisin klo 10.

Lisätietoa löydät Kannelmäen seurakunnan sivuilta.
NUORTEN PARLAMENTTI

Nuorten parlamentti on aktiivisesti toimiva porukka, joka on mukana päättämässä Kantsun seurakunnan nuorten asioista. Kausi nuorten parlamentissa on kaksivuotinen. Parlamentin jäsenet ovat rippikoulun käyneitä, alle 22-vuotiaita.

Uudet jäsenet valitaan loppusyksystä ja he aloittavat kautensa alkuvuodesta.  Jos ehdokkaita parlamenttiin on enemmän kuin avoimia paikkoja, järjestetään vaalit.

Jos on kysyttävää nuorten parlamenttitoiminnasta, ole yhteydessä Valtteriin.