NUORET


AVOIN TOIMINTA ELI NUORTEN ILLAT

Kannelmäen seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille, yläkouluikäisestä reilu parikymppiseen asti. Avoimien ovien nuorteniltaan voit tulla hengailemaan, pelailemaan, moikkaamaan kavereita tai juomaan kupin kuumaa.

Koronatilanteen vuoksi nuortenillat alkavat myöhemmin syksyllä. Lisätiedot toiminnan alkamisesta Instassa @kantsunurkka.

Tervetuloa!
Höntsäryhmä

Tiistaisin on hyvä mahdollisuus lähteä porukalla ulkoilemaan! Toimitaan höntsämeiningillä, eli mukaan saa tulla kuka vaan, riippumatta siitä kuinka paljon osaa tai jaksaa.

Höntsäily on kesätauolla.

Tarkemmat infot Instassa @kantsunurkka.
LEIRIT

Nuorille järkätään silloin tällöin viikonloppuleirejä. Näihin kantsii ehdottomasti lähteä messiin!

Kantsun nuorten leireillä on pitkät perinteet ja tunnetusti niillä on huippuhyvä meininki. Leirit on tarkoitettu riparin käyneille, alle 23-vuotiaille nuorille. Useimmiten olemme jossain Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksessa, kuten Korpirauhassa tai Lohirannassa.


Nuorten leiri Lohirannassa 17.-19.9.2021

Pääsemme tänä syksynä pitkästä aikaa nuorten leirille! Hip hei!

Leiri on tarkoitettu riparin käyneille, alle 23 -vuotiaille nuorille.

Leiri järjestetään Lohirannassa ja mukaan mahtuu 22 hlöä. Luvassa on rentoa yhdessäoloa, saunomista, hassuttelua, hartautta sekä hiljentymistä.

Lisätietoja leiristä voit kysellä Valtterilta.

Leirin hinta on 40€.

Leiri on täynnä. Peruutuspaikkoja voit kysellä Valtterilta.
MESSUT

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Kannelmäen kirkossa sunnuntaisin klo 10.

Lisätietoa löydät Kannelmäen seurakunnan sivuilta.
NUORTEN PARLAMENTTI

Nuorten parlamentti on aktiivisesti toimiva porukka, joka on mukana päättämässä Kantsun seurakunnan nuorten asioista. Kausi nuorten parlamentissa on kaksivuotinen. Parlamentin jäsenet ovat rippikoulun käyneitä, alle 22-vuotiaita.

Uudet jäsenet valitaan loppusyksystä ja he aloittavat kautensa alkuvuodesta.  Jos ehdokkaita parlamenttiin on enemmän kuin avoimia paikkoja, järjestetään vaalit.

Jos on kysyttävää nuorten parlamenttitoiminnasta, ole yhteydessä Valtteriin.