Nuoret


Avoin toiminta eli nuortenillat

Kannelmäen seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille, yläkouluikäisestä reilu parikymppiseen asti. Avoimien ovien nuorteniltaan voit tulla hengailemaan, pelailemaan, moikkaamaan kavereita tai juomaan kupin kuumaa.

Nuortenillat ovat tauolla toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi.

Tervetuloa!
Nuorten Sunnuntai

Nuorten Parlamentti eli Nupa järjestää Jennyssä toimintaa nuorille sunnuntaisin n. klo 13 alkaen.

NuSut ovat tauolla koronavirusepidemian takia toistaiseksi.

Nuorten Sunnuntaina Jennyn ovi aukeaa vain ennakkoon ilmoittautuneille.  Ilmoittautua voi laittamalla nimensä Jennyn seinällä olevaan listaan. Ilmoittautua pitää viimeistään edellisenä perjantaina klo 21.
Leirit

Nuorille järkätään silloin tällöin viikonloppuleirejä. Näihin kantsii ehdottomasti lähteä messiin!

Kantsun nuorten leireillä on pitkät perinteet ja tunnetusti niillä on huippuhyvä meininki. Leirit on tarkoitettu riparin käyneille, alle 23-vuotiaille nuorille. Useimmiten olemme jossain Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksessa, kuten Korpirauhassa tai Lohirannassa.

Messut

Korona-tilanteen vuoksi messujen sijasta pidetään sanajumalanpalvelus joka sunnuntai klo 11. Jumalanpalvelusta voi seurata Facebook-liven kautta. Jumista voi seurata vaikkei olisikaan Facebook-tunnuksia ja sen voi katsoa myös jälkikäteen tallenteena.

Kannelmäen kirkko on remontissa pääsiäisen jälkeen ja suljettuna alustavan aikataulun mukaan ainakin elokuun puoleen väliin saakka. Jumalanpalvelukset toimitetaan sillä aikaa Maltsun kappelilla.

Lisätietoa löydät Kannelmäen seurakunnan sivuilta.
Nuorten parlamentti

Nuorten parlamentti on aktiivisesti toimiva porukka, joka on mukana päättämässä Kantsun seurakunnan nuorten asioista. Kausi nuorten parlamentissa on kaksivuotinen. Parlamentin jäsenet ovat rippikoulun käyneitä, alle 22-vuotiaita.

Uudet jäsenet valitaan loppusyksystä ja he aloittavat kautensa alkuvuodesta.  Jos ehdokkaita parlamenttiin on enemmän kuin avoimia paikkoja, järjestetään vaalit.

Vuoden 2020 parlamentin jäsenet on valittu ja he aloittivat kautensa tammikuussa.

Jos on kysyttävää nuorten parlamenttitoiminnasta, ole yhteydessä Valtteriin.