Nuoret

Nuorten toiminta

Kannelmäen seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille, yläkouluikäisestä reilu parikymppiseen asti. Avoimien ovien nuorten iltaan voit tulla hengailemaan, pelailemaan, moikkaamaan kavereita tai juomaan kupin kuumaa.

Syksyn 2018 avoimet ovat starttaavat Jennyssä pe 17.8. klo 18-21. Tästä alkaen ovet ovat auki Jennyssä aina tiistaisin ja perjantaisin klo 18-21. Nurkan ovet ovat, spesiaalijuttuja lukuunottamatta kiinni.Syksyllä 2018 on nuorten messuja kerran kuussa keskiviikkoisin klo 19. Iskot järkkäävät näitä pääasiallisesti, mutta jos haluat tulla mukaan toteuttamaan messua, niin tervetuloa. Messuun voi ja kantsii tulla myös vaan olemaan. Messut ovat tietty kirkossa.
Syksyn messujen pvämäärät ovat:

19.9.
17.10.
14.11.
12.12.


Nuorille järkätään silloin tällöin viikonloppuleirejä. Näihin kantsii ehdottomasti lähteä messiin!

Riparin käyneille nuorille on tarjolla isoskoulutusta, jonka myötä aukeaa mahdollisuus toimia isosena ripareilla, alakouluikäisten leireillä tai -kerhoissa.


Jos tahdot ajankohtaista tietoa nuorten toiminnasta, liity Whatsapp-tiedotusryhmään. Se onnistuu pistämällä viestiä jollekin duunareista. Muistathan, että alle 16-vuotiaalla täytyy olla huoltajan lupa Whatsappin käyttöön.