Nuoret


Avoin toiminta eli nuortenillat

Kannelmäen seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille, yläkouluikäisestä reilu parikymppiseen asti. Avoimien ovien nuorteniltaan voit tulla hengailemaan, pelailemaan, moikkaamaan kavereita tai juomaan kupin kuumaa.

Jennyn ovet ovat avoinna tiistaisin klo 18-21 ja perjantaisin klo 18-21.
Nuorten Sunnuntai

Nuorten Parlamentti eli Nupa järjestää Jennyssä toimintaa nuorille sunnuntaisin n. klo 13 alkaen.

Nuorten Sunnuntaina Jennyn ovi aukeaa vain ennakkoon ilmoittautuneille.  Ilmoittautua voi laittamalla nimensä Jennyn seinällä olevaan listaan. Ilmoittautua pitää viimeistään edellisenä perjantaina klo 21.
Leirit

Nuorille järkätään silloin tällöin viikonloppuleirejä. Näihin kantsii ehdottomasti lähteä messiin!

Kantsun nuorten leireillä on pitkät perinteet ja tunnetusti niillä on huippuhyvä meininki. Leirit on tarkoitettu riparin käyneille, alle 23-vuotiaille nuorille. Useimmiten olemme jossain Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksessa, kuten Korpirauhassa tai Lohirannassa.

Nuorten messut

Syksyllä 2019 on taas luvassa nuorten messuja. Olet tietty tervetullut kirkkoon myös sunnuntaisin klo 10, sekä muihin messuihin. Voit tsiigata kaikkien Kantsun messujen ajankohdat ja paikat Kannelmäen seurakunnan sivuilta.

Nuorten messujen paikka on aina kirkko ja ajat löytyvät alta.

  • ke 11.9. klo 19
  • ke 9.10 klo 19
  • ke 13.11. klo 19
  • ke 11.12. klo 19Nuorten parlamentti

Nuorten parlamentti on aktiivisesti toimiva porukka, joka on mukana päättämässä Kantsun seurakunnan nuorten asioista. Kausi nuorten parlamentissa on kaksivuotinen. Parlamentin jäsenet ovat rippikoulun käyneitä, alle 22-vuotiaita.

Uudet jäsenet valitaan loppusyksystä ja he aloittavat kautensa alkuvuodesta. Syksyllä 2019 parlamenttiin avautuu viisi uutta paikkaa. Jos ehdokkaita parlamenttiin on yli 5, järjestetään vaalit. Ehdolle parlamentiin voit asettua tiistaihin 19.11. mennessä.

Jos kiinnostuit asettumaan ehdolle parlamenttiin, ole yhteydessä Valtteriin.