NUORET


AVOIN TOIMINTA ELI NUORTEN ILLAT

Kannelmäen seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille, yläkouluikäisestä reilu parikymppiseen asti. Avoimien ovien nuorteniltaan voit tulla hengailemaan, pelailemaan, moikkaamaan kavereita tai juomaan kupin kuumaa.

Viikoittaiset nuortenillat ovat kesätauolla. Seuraa Instassa @kantsunurkka tietoja pop up -tapahtumista.

Syksyllä nuorteniltoja on kaksi joka viikko! Tiistaisin 30.8. alkaen ja torstaisin 1.9. alkaen klo 18-21 Maltsun kappelilla.

Tervetuloa!
LEIRIT

Nuorille järkätään silloin tällöin viikonloppuleirejä. Näihin kantsii ehdottomasti lähteä messiin!

Kantsun nuorten leireillä on pitkät perinteet ja tunnetusti niillä on huippuhyvä meininki. Leirit on tarkoitettu riparin käyneille, alle 23-vuotiaille nuorille. Useimmiten olemme jossain Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksessa, kuten Korpirauhassa tai Lohirannassa.

Seuraava nuortenleiri Lohirannassa 9.-11.9.

Tarkemmat infot elokuussa.
MESSUT

Jumalanpalvelus Kannelmäen kirkossa sunnuntaisin klo 10.

Keskiviikon ehtoollishetket on kesätauolla.

Lisätietoa löydät Kannelmäen seurakunnan sivuilta.
NUORTEN PARLAMENTTI

Nuorten parlamentti on aktiivisesti toimiva porukka, joka on mukana päättämässä Kantsun seurakunnan nuorten asioista. Kausi nuorten parlamentissa on kaksivuotinen. Parlamentin jäsenet ovat rippikoulun käyneitä, alle 22-vuotiaita.

Uudet jäsenet valitaan loppusyksystä ja he aloittavat kautensa alkuvuodesta.  Jos ehdokkaita parlamenttiin on enemmän kuin avoimia paikkoja, järjestetään vaalit.

Jos on kysyttävää nuorten parlamenttitoiminnasta, ole yhteydessä Valtteriin.