Alakouluikäiset


toimintaa
Leirit

Leirimme ovat tarkoitettu alakouluikäisille lapsille ja niillä on aina hurjan hauska meininki. Halutessaan myös 7-luokkalaiset voivat ilmoittautua mukaan. Kannelmäen leirit ovat perinteisesti todella suosittuja. Leireillämme leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, saunotaan ja hiljennytään yhdessä. Leireillä on mukana työntekijöidemme lisäksi vapaaehtoisia nuoria isosina.Kevätleiri Porkkalassa

Seuraava leiri 1.-6. luokkalaisille on 5.-7.5.2023 Porkkalassa, Kirkkonummella.

LEIRI ON TÄYNNÄ. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysyä kasvatus.kannelmaki@evl.fi -yhteissähköpostista. Leirille ilmoittautuneet saavat tarvittaessa lisätietoa myös samasta sähköpostiosoitteesta.

Leirin hinta on 40€/leiriläinen. Useampi lapsi samasta perheestä 35€/leiriläinen. Hinta sisältää ruuan, majoituksen ja bussikuljetuksen Kannelmäen kirkolta. Lasku tulee ilmoittautuneille postitse.

Leirillä pelataan ja leikitään, ulkoillaan, lauletaan, nauretaan ja puuhataan yhdessä leirikavereiden kanssa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat leiriläiset.

Porkkalan leirikeskus sijaitsee meren rannalla Porkkalanniemessä noin tunnin ajomatkan päässä Kannelmäestä. Porkkalassa majoitutaan mökeissä. Wc- ja suihkutilat ovat erillisessä rakennuksessa. Mökkiin mahtuu noin 4 leiriläistä. Lisäksi pyrimme siihen, että jokaisessa mökissä majoittuu myös isonen.Kymppisynttärit Linnanmäellä

Vuonna 2013 syntyneiden yhteisiä kymppisynttäreitä vietetään lauantaina 27.5.2023. Kutsu tulee postissa helmikuun aikana ja mukaan voi ilmoittautua su 19.3. asti .

Kysy lisää Kymppisynttäreistä sähköpostitse 10synttarit.hsrky@evl.fi

Ilmoittautuminen ja lisätiedot tapahtumasta Helsingin seurakuntayhtymän nettisivuilla.