Alakouluikäiset


toimintaa
Leirit

Leirimme ovat tarkoitettu alakouluikäisille lapsille ja niillä on aina hurjan hauska meininki. Kannelmäen leirit ovat perinteisesti todella suosittuja. Leireillämme leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, saunotaan ja hiljennytään yhdessä. Leireillä on mukana työntekijöidemme lisäksi vapaaehtoisia nuoria isosina.Syysleiri Lohirannassa

Seuraava leiri 1.-6. luokkalaisille on 27.-29.10.2023 Lohirannassa Lohjalla.

Ilmoittautuminen leirille on avoinna ke 20.9.- pe 29.9. tai niin kauan, kuin paikkoja on. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu, jos vähintään 15 leiriläistä ilmoittautuu. Ilmoittautuminen avautuu 20.9. klo 9.00.

Klikkaamalla tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle.

Leirin hinta on 40€/leiriläinen. Saman perheen lapset 35€/leiriläinen. Lasku tulee postitse siinä vaiheessa, kun tiedetään toteutuuko leiri.

Lohirannassa majoitutaan noin 4 henkilön huoneissa. Huoneissa on wc ja suihku. Leirille lähdetään tilausbussilla Kannelmäen kirkolta ja matka kestää noin 45 minuuttia.

Leirillä pelataan ja leikitään, ulkoillaan, lauletaan, nauretaan ja puuhataan yhdessä leirikavereiden kanssa.

Tällä leirillä työntekijöinä toimivat nuorisotyönohjaajat Kaija ja Salla sekä pappi Lotta. Mukana on myös joukko vapaaehtoisia isosia.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat leiriläiset.

Oletko ollut aiemmin leireillämme, mutta jo liian vanha leiriläiseksi? Voit kysyä mahdollisuutta päästä apuisoseksi ottamalla yhteyttä Kaijaan.

Lisätietoja leiristä saat osoitteesta kasvatus.kannelmaki@evl.fi tai soittamalla Kaijalle.Kymppisynttärit Linnanmäellä

Vuonna 2013 syntyneiden yhteisiä kymppisynttäreitä vietettiin lauantaina 27.5.2023.

Lisätiedot seuraavista kymppisynttäreistä keväällä.