Alakouluikäiset


askarteluvideot

Käy tsekkaamassa talviset askarteluvideot Kannelmäen seurakunnan YouTube-kanavalta.Kerhot ja muu toiminta

Järjestämme lyhyitä, maksuttomia, projektiluontoisia kerhoja alakouluikäisille. Kerhonohjaajina toimivat vapaaehtoiset nuoret sekä työntekijämme.
Leirit

Leirimme ovat tarkoitettu alakouluikäisille lapsille ja niillä on aina hurjan hauska meininki. Halutessaan myös 7-luokkalaiset voivat ilmoittautua mukaan. Kannelmäen leirit ovat perinteisesti todella suosittuja. Leireillämme leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, saunotaan ja hiljennytään yhdessä. Leireillä on mukana työntekijöidemme lisäksi vapaaehtoisia nuoria isosina.Koronatilanteesta johtuen emme voineet järjestää leirejä vuonna 2020. Mikäli tilanne sen sallii, seuraava leirimme on syksyllä 2021.Kymppisynttärit Linnanmäellä

Helsingin seurakunnat kutsuvat vuonna 2011 syntyneet lapset perheineen juhlimaan ekaa täyttä kymppiä Linnanmäelle sunnuntaina 8.8.2021.

Kutsut kymppisynttäreille on lähetetty koteihin maaliskuun puolivälissä. Tapahtumaan ilmoittautuminen on käynnissä. Ilmoittautuminen ja lisätietoa tapahtumasta Helsingin seurakuntayhtymän sivuilla.Kasvatuksen uutiskirje

Jos haluat sähköpostiisi kuulumisia Kannelmäen seurakunnan alakouluikäisten sekä perheiden toiminnasta, tilaa uutiskirje.

Kirjeestä löydät ajankohtaisia kuulumisia, tunnelmia menneistä tapahtumista, sekä tietoa tulevista jutuista. 

Tilaa kasvatuksen uutiskirje tästä

Kirjoita sähköpostiosoitteesi allaolevaan kenttään ja klikkaa "tilaa".