Ekan vuoden koulutus eli isko


Ekan vuoden isoskoulutus eli Isko alkaa taas syksyllä ja jatkuu joulutauon jälkeen keväällä.

Iskoon voi tulla kuka vaan riparin käynyt. Iskossa treenataan ja pohditaan isosuuden kannalta tärkeitä juttuja, mutta iskoon voi tulla vaikkei isosena toimiminen kiinnostaisikaan. Iskossa opetellaan mm. ryhmänohjausta, esiintymistä, leikkien vetämistä, hartauksien pitoa ja erilaisissa ryhmissä toimimista. Iskossa on myös hyvä mahdollisuus tutustua uusiin kavereihin. Isoskoulutuksesta saa myös lukiokurssin.

Isoskoulutuksen käynyt voi hakea Kannelmäen seurakunnan ripareille isoseksi. Iskon suorittaminen ei kuitenkaan takaa isospaikkaa.

Koronatilanteen vuoksi syksyn iskoon liittyy paljon epävarmuutta, eikä esim. tarkkaa aikataulua vielä ole. Jos olet kiinnostunut isoskoulutuksesta, ilmoittaudu mukaan.

Kun tiedämme, kuinka paljon iskolaisia tänä syksynä on, voimme päättää mm. missä isko pidetään ja tarvitseeko meidän jakautua pienempiin ryhmiin.

Isko 2020-2021


ILMOITTAUDU ISKOON

Isko kokoontuu pääsääntöisesti perjantai-iltaisin klo 17-18. Eka iskokerta on pe 25.9. Paikka ja syksyn tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Koronatilanteesta johtuen on ehdottoman tärkeää, että tulet iskoon aina vain täysin oireettomana.

Isoskoulutukseen kuuluu iskoperjantaiden lisäksi myös muita tapaamisia, kuten nuorteniltoja ja messuja sekä vastuutehtäviä. Näistä tulee lisätietoa myöhemmin.

Isoshaku

Löydät mm. isosvalintojen perusteet sekä haun ajankohdan täältä.

LUE LISÄÄ

Disko

Tästä pääset kurkkaamaan jatkoisoskoulutuksen sivulle.

LUE LISÄÄ


 

Jos on kysyttävää, Salla auttaa.

Salla Silvennoinen

Salla
Silvennoinen

nuorisotyöntekijä 
0503812461
salla.silvennoinen@evl.fi

Lisää →