Jatkokoulutus eli disko


Mikä disko?

Disko on Kannelmäen seurakunnan jatkoisoskoulutus toisen, kolmannen jne. vuoden isosille.

Diskoon voi tulla kuka vaan iskon käynyt riippumatta siitä onko ollut isosena vai ei. Diskoon voi tulla vaikkei isosena toimiminen kiinnostaisikaan.

Isoskoulutuksen käynyt voi hakea Kannelmäen seurakunnan ripareille isoseksi. Diskon suorittaminen ei kuitenkaan takaa isospaikkaa.Disko 2021-2022

Ootko käynyt iskon? Tai ehkä diskonkin? Haluutko oppia lisää isosuudesta ja saada uusia kavereita? Tuu diskoon!

Tuntuuko että koulukiireiltä tai muista syistä et ehdi joka diskokerralle? Ei haittaa! Diskossa voit käydä myös harvemmin, jos et tarvitse siitä todistusta.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos ilmoittautuminen unohtui ja olet vielä kiinnostunut diskosta, ole yhteydessä Sallaan.


Diskon ensimmäinen tapaaminen on 9.9.2021. Disko kokoontuu pääasiallisesti torstai-iltaisin klo 17 Malminkartanon kappelilla  (Vellikellonpolku 8).

Diskoon kuuluu 6 koulutuskertaa syksyllä ja 6 kertaa keväällä.

Voit itse valita, mille kerroille osallistut. Isoskoulutus on joka torstai 9.9. alkaen, paitsi 23.9. ei ole isoskoulutusta. Syksyn viimeinen kerta on 9.12.

Diskoon voi tulla aina vain täysin oireettomana. Tarkoituksena on pitää kaikki isoskoulutuskerrat lähitapaamisina. Mikäli koronarajoituksia kuitenkin tiukennetaan syksyllä eikä kokoontumisia voida järjestää, pidämme isoskoulutusta etänä.


    Kysyttävää? Salla auttaa.