Alakouluikäiset

Toimintaa alakouluikäisille

Helsingin seurakuntayhtymä on siirtynyt uudenlaiseen ilmoittautumisjärjestelmään syksyllä 2018. Tästä syystä tilaisuuksiin ilmoittautuminen tapahtuu hieman eri tavalla, kuin aikaisemmin. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta.

Ennen kuin ilmoittaudut, katso ilmoittautumisohjeet tästä.

Uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä on ollut paljon haasteita ja käyttökatkoja. Mikäli et syystä tai toisesta onnistu ilmoittautumaan, voit ilmoittautua kerhoihin lähettämällä sähköpostia Kaijalle. Kaija on lomalla 30.11-9.12. tällä välillä voit tarvittaessa olla yhteydessä Sallaan.

Kerhot

Tänä syksynä on taas luvassa lyhyitä maksuttomia kerhoja. Kerhonohjaajina toimivat vapaaehtoiset nuoret sekä työntekijämme. Ilmoittautuminen kerhoihin päättyy viikkoa ennen kunkin kerhon alkua. Kerho toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi.

Jouluaskartelukerho

Kahden kerran jouluaskartelukerho maanantaina 10.12. ja keskiviikkona 12.12. klo 17.-18.30 Jennyn nuorten tilassa. Kerhossa askarrellaan jouluisia koristeita ja kortteja. Ilmoittautuminen jouluaskartelukerhoon.

Kitarakerho

Kitarakerhoon ei tullut riittävästi ilmoittautuneita, joten kerho ei toteudu. Jos toivoisit jatkossa kitarakerhon järjestämistä, voit lähettää asiasta viestiä työntekijöillemme.


Tule tutustumaan pimeään kirkkoon!

Tapahtumaan ei tullut riittävästi ilmoittautumisia, joten se ei toteudu. Mikäli toivot jatkossa vastaavan tapahtuman järjestämistä, voit olla yhteydessä työntekijöihimme.


Lapsikuoro Kannelkellot

Harjoitukset Malminkartanon kappelissa  7–12-vuotiaille klo 17–18. Nuorisokuoro n.12–17-vuotiaille harjoittelee klo 18.15–19.30.

Lisätietoja kuorosta kanttori Tiia Saarelta tiia.saari@evl.fi


MaWe:n salibandykerhot

Malminkartanon Weivarit järjestävät alueellamme laadukasta kerhotoimintaa. Toivotamme kaikki kerholaiset tervetulleiksi mukaan MaWen salibandykerhoihin. Kaikki Malminkartanon Weivareiden kerhot ovat maksuttomia.

Maanantaisin Varma-areenalla on säbää 13-17 -vuotiaille klo 17-18.

Lisätietoja: malminkartanonweivarit.fi,
weivareiden fb-sivut tai
Mika Tuohino: 044 9748286, weivarit@gmail.com

mawelogo