Alakouluikäiset

Leirit alakouluikäisille

R_ja_kupla

Helsingin seurakuntayhtymä on siirtynyt uudenlaiseen ilmoittautumisjärjestelmään syksyllä 2018. Tästä syystä tilaisuuksiin ilmoittautuminen tapahtuu hieman eri tavalla kuin aikaisemmin. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta.

Ennen kuin ilmoittaudut, katso ilmoittautumisohjeet tästä.

Uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä on ollut paljon haasteita ja käyttökatkoja. Mikäli et syystä tai toisesta onnistu ilmoittautumaan, ota yhteyttä Sallaan.


Leirimme ovat tarkoitettu alakouluikäisille lapsille ja niillä on aina hurjan hauska meininki. Halutessaan myös 7-luokkalaiset voivat ilmoittautua mukaan. Kannelmäen leirit ovat perinteisesti todella suosittuja.


Kannelmäen seurakunnan syksyn 2018 leiri järjestetään Korpirauhassa 23.-25.11. Leirille lähtö on perjantai-iltana n. klo 18 ja paluu sunnuntaina iltapäivällä.

Leireillämme leikitään, ulkoillaan, askarrellaan, saunotaan ja hiljennytään yhdessä. Leireillä on mukana työntekijöidemme lisäksi vapaahtoisia nuoria isosina.

Leirin maksaa 40€/lapsi tai saman perheen lapsilta 35€/lapsi.

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt. Tieto leiriläisvalinnoista on lähetetty huoltajille sähköpostitse 26.10. Leiriläisvalintoja tehdessämme ensisijalla olivat ensikertalaiset sekä aiemmin ilman leiripaikkaa jääneet.

Lisätietoja leiristä Sallalta.

Leirisäännöt ja maksuehdot.


Kannelmäen seurakunnan kevään 2019 leiri pidetään Lohirannassa 22.-24.3. Ilmoittautuminen leirille helmikuussa 2019. Lisätietoa leiristä myöhemmin.