Ohjeita ilmoittautumiseen


Ennen ilmoittautumista

Tutustukaa rippikouluvaihtoehtoihimme huolella. Marraskuun jälki-ilmoittautumisessa pitää valita vähintään 6 ja enintään 7 mahdollista rippikouluvaihtoehtoa ja laittaa ne järjestykseen siten, että mieluisin vaihtoehto on ensimmäisenä.

Huoltajan tulee luoda ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjätunnus ja salasana ennen kuin ilmoittautumista pääsee tekemään. Tunnusten luomista varten tarvitsee tunnistautua käyttämällä pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Tunnukset luodaan kirjautumissivulta "Ei vielä tiliä? Rekisteröidy tästä" -painikkeesta. Kirjoita tunnukset varmaan paikkaan ylös. Tunnuksia tarvitaan rippikoulun maksamisvaiheessa!

Jos syystä tai toisesta et pysty luomaan tunnuksia tai tunnistautumaan, ota yhteyttä rippikoulupappiimme Virpiin.

Ilmoittautuminen

Kun olet luonut tunnukset järjestelmään ja kirjautunut sisään, lomakkeella kysytään ensimmäisenä rippikoulutoiveita. Rippikoulutarjontaan on hyvä tutustua ennen ilmoittautumista, koska lomakkeeseen tulee laittaa parhaiten sopivat vaihtoehdot järjestyksessä. Vaihtoehtoja täytyy marraskuun jälki-ilmoittautumisessa valita vähintään kuusi ja niitä voi valita enintään seitsemän.

Tämän jälkeen syötetään lomakkeelle sekä rippikoululaisen että huoltajan tiedot. Tarkistathan huolellisesti, että täytetyt tiedot ovat oikein. Muista vielä lopuksi vahvistaa lomakkeen lähetys klikkaamalla "ilmoittaudu" -painiketta.

Ilmoittautumisen jälkeen sekä huoltaja että rippikoululainen saavat kuittaussähköpostin. Varmistathan että olet saanut kuittaussähköpostin. Jos viestiä ei näy, tsekkaa roskapostikansio. Jos ei sieltäkään löydy, ota yhteys Virpiin.

Kaverikoodi

Haluamme taata, että jokainen rippikouluun ilmoittautuja pääsee halutessaan kaverin kanssa samaan ryhmään. Tämä tapahtuu kaverikoodilla. Samalla koodilla voi ilmoittautua maksimissaan 3 hlön kaveriporukka. Jos haluat käyttää kaverikoodia, niin toimi seuraavasti:

  1. Keskustele kaverisi/kavereittesi (sekä huoltajien) kesken riparivaihtoehdoista. Yrittäkää löytää kaikille sopivat vaihtoehdot.
  2. Ensimmäisen kaveriporukan huoltaja tekee rippikouluilmoittautumisen ja laittaa yhdessä sovitut rippikouluvaihtoehdot sovitussa järjestyksessä lomakkeeseen.
  3. Hän saa ilmoittautumisen jälkeen kaverikoodin kuittaussähköpostissa. Koodi täytyy lähettää esim. sähköpostilla muille porukan jäsenille.
  4. Muiden jäsenten huoltajat tekevät ilmoittautumisen. Ilmoittautuessa valitaan ”Käytä kaverikoodia" , jonka jälkeen aukeaa kenttä, johon koodi syötetään. Tämän jälkeen rippikouluvaihtoehtoja ei voi enää valita, vaan ne ovat automaattisesti samat, mitkä ensimmäinen ilmoittautuja on valinnut.

Jos rippikoulupaikkojen jakamisen jälkeen joku kaverikoodilla ilmoittautunut joutuu vaihtamaan rippikouluaan, kaverikoodi puretaan.

Rippikouluvalinnat

Tieto rippikoulupaikasta lähetetään rippikoululaisille marraskuun 2019 loppuun mennessä. Huomioittehan, että emme välttämättä pysty toteuttamaan jokaisen ilmoittautujan ensisijaisia toiveita rippikoulupaikasta. Tämän jälkeen rippikoululaiset saavat vuoden 2020 alussa tietoa rippikoulunsa kaupunkitapaamisten aikataulusta.

Rippikoulumaksu

Leiririppikoulu maksaa 140€. Tämä kattaa pienen osan rippikoululaisen kustannuksista ja loput kustantaa seurakunta. Päivärippikoulu on maksuton.

Huoltajalle lähetetään sähköpostiin n. 2kk ennen leiriä muistutus leirimaksun suorittamisesta. Tämän jälkeen huoltajan pitää kirjautua uudestaan ilmoittautumisjärjestelmään, jota kautta maksu suoritetaan. Mm. tästä syystä on ERITTÄIN tärkeää, että sähköpostiosoite on oikein syötetty ilmoittautumisvaiheessa ja luodut käyttäjätunnukset tallessa.

Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, laskutus joutuu lähettämään paperilaskun, josta peritään 5€ lisämaksu ja tarvittaessa viivästyskorko.

Ongelmia?

Jos tunnusten luominen tai tunnistautuminen ei onnistu, ota yhteyttä Primen käyttäjätukeen: sähköpostitse prime-tuki.helsinki@evl.fi tai puhelimitse ma–ti klo 9–12 ja ke-pe klo 12-14.30 puh. 09 2340 2320 tai 09 2340 2477.

Jos taas on kysymyksiä rippikouluvaihtoehdoistamme tai muusta rippikouluun liittyvästä, ole yhteydessä rippikoulusta vastaavaan työntekijäämme Virpi Koskiseen.

ILMOITTAUDU

Jälki-ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluihin on avoinna 17.11.2019 asti.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ