Rippikoulu

Ohjeita ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen rippikouluun

Rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Lomakkeessa kysytään nuoren, huoltajan sekä mahdollisen erillisen maksajan tietoja. Rippikoulutarjontaan on hyvä tutustua ennen ilmoittautumista, koska lomakkeeseen tulee laittaa parhaiten sopivat vaihtoehdot järjestyksessä. Vaihtoehtoja täytyy valita vähintään neljä ja niitä voi valita enintään kymmenen.

Kun kaikki kohdat ovat huolellisesti täytetty sekä rippikouluvaihtoehdot valittu, aukeaa sivu josta voi vielä tarkistaa syötetyt tiedot. Tämän jälkeen tiedot täytyy vielä hyväksyä painamalla ”ilmoittaudu” -nappia.  Ilmoittautumisen jälkeen sekä huoltaja että rippikoululainen saavat kuittaussähköpostin.

Haluamme taata, että jokainen rippikouluun ilmoittautuja pääsee halutessaan kaverin kanssa samaan ryhmään. Tämä tapahtuu kaverikoodilla. Samalla koodilla voi ilmoittautua maksimissaan 3 hlön kaveriporukka. Jos haluat käyttää kaverikoodia, niin toimi seuraavasti:

  1. Keskustele kaverisi/kavereittesi kanssa riparivaihtoehdoista ja yrittäkää löytää kaikille sopivat vaihtoehdot.
  2. Varmistakaa, että nämä vaihtoehdot sopivat myös kaikkien huoltajille.
  3. Ensimmäinen porukasta ilmoittautuu sähköisellä lomakkeella ja laittaa yhdessä sovitut rippikouluvaihtoehdot sovitussa järjestyksessä lomakkeeseen.
  4. Hän saa ilmoittautumisen jälkeen kaverikoodin, joka täytyy lähettää esim. sähköpostilla muille porukan jäsenille.
  5. Muut jäsenet ilmoittautuvat. Ilmoittautuessa valitaan ”Käytä kaverilta saamasi kaverikoodi (rasti ruutuun) ” kohta, johon koodi syötetään. Tämän jälkeen rippikouluja ei voi enää valita, vaan ne ovat samat, mitkä ensimmäinen ilmoittautuja on valinnut.

 

Rippikouluvalinnat

Tieto rippikoulupaikasta lähetetään rippikoululaisille marraskuun 2017 loppuun mennessä. Huomioittehan, että emme välttämättä pysty toteuttamaan jokaisen ilmoittautujan ensisijaisia toiveita rippikoulupaikasta. Tämän jälkeen rippikoululaiset saavat alkuvuoden aikana tietoa rippikoulunsa ennakkotapaamisten aikataulusta.

Rippikoulumaksu

Rippikoulusta peritään 140€ ns. hoitomaksua. Tämä kattaa pienen osan rippikoululaisen kustannuksista ja loput kustantaa seurakunta.

Maksajalle lähetetään sähköpostiin linkki, josta voi käydä suorittamassa verkkopankkimaksun. Mm. tästä syystä on ERITTÄIN tärkeää, että sähköpostiosoite sekä puhelinnumero ovat oikein lomakkeessa. Linkki maksuun lähetetään n. 1-2 kk ennen leiriä, josta tulee myös ilmoitus tekstiviestillä.


Ilmoittautuminen on päättynyt.
Jos et ehtinyt ilmoittautumaan ripareille, voit ilmoittautua niille ripareille, jotka eivät ole vielä täynnä to 2.11. klo 15 alkaen. Ilmoittautuminen sulkeutuu su 12.11.

Rippikoululuista Lohiranta ja Porkkala ovat täynnä, eli niitä ei kannata vaihtoehdoiksi laittaa.

Kun olet lukenut yllä olevat ohjeet, ilmoittaudu tästä.