Kivisaari 17.-24.7.2019

Rippikouluun kuuluu leirin lisäksi kaupunkitapaamisia, kuten tutustumista nuorten toimintaan, messukäyntejä ja rippikoululaisten kotikirkkopäivä. Nämä tapaamiset ovat ns. pakollisia, eli poissaolot on korvattava.

 

To 11.4. klo 17 Startti-ilta ja messu, Klanu (Klaneettitie 6-8 A 4.krs)
Jos olit pois, korvaa menemällä messuun, ota messun jälkeen papin kanssa selfie ja lähetä se Kaijalle. Lisäksi tee tehtävä, jonka olet saanut viestillä Kaijalta.

Su 5.5. klo 9.45-14 Messu ja Kotikirkkopäivä, Kirkko
Jos olit pois, korvaa menemällä messuun, ota messun jälkeen papin kanssa selfie ja lähetä se Kaijalle. Lisäksi tee tehtävä, joka löytyy tästä linkistä Kotikirkkopäivän korvaava tehtävä.

Ma 15.7. 12-15 Ryhmäytyspäivä, Malminkartanon kappeli

Omatoiminen messukäynti leirin ja konfirmaation välissä. Käy messussa elokuun loppuun mennessä. Ota messun jälkeen papin kanssa selfie ja lähetä se Kaijalle.

Ti 3.9. klo 17-20 Konfirmaatiosuunnittelu ja nuortenilta, Jenny
Jos tiedät etukäteen, ettet pääse nuorteniltaan, käy jo ennen sitä omatoimisesti nuortenillassa. Nuortenillat ovat Jennyssä tiistaisin ja perjantaisin klo 18-21 pe 16.8. alkaen. Lisäksi pyydä Kaijalta konfirmaatioon liittyvä tehtävä.

Pe 6.9. klo 18-19 Konfirmaatioharjoitus, Kirkko

Su 8.9. klo 10 Konfirmaatio (riparilaisten valokuvaus klo 8.30 alkaen)
Lisätietoa Kannelmäen seurakunnan konfirmaatioista.


Tsekkaa tai tulosta tarvittaessa tästä:

Leirikirje Kivisaari 19

Kirje riparilaisille Kivisaari

Rippikoulun tietolomake Kivisaari 2019

Infokirje huoltajille Kivisaari 2019


Riparit työntekijät


Tietoa Kivisaaresta

Kivisaari sijaitsee Itä-Helsingin saaristossa, noin kilometrin päässä Vuosaaresta. Kivisaareen mennään lautalla. Riparin käytössä on kokonaan oma saari upeine merimaisemineen. Leirikeskuksen päärakennus on hieno huvila Merilinna, josta löytyy mm. ruokala. Lisäksi saaresta löytyy majoitusrakennukset, kappeli, rantasauna ja ulko-wc:t. Kivisaaressa ei ole juoksevaa vettä, joten Kivisaaressa peseydytään mökkitunnelmissa joka ilta lämpiävällä rantasaunalla.