Disko

Just nyt tärkeää!

  • Palauta tietolomake
  • Muista kirkkonakkivuoro

Haku hiihtolomariparille isoseksi

Haku hiihtiksen isoseksi on käynnistynyt. Leirijakso on 17.-24.2.2019 ja konfirmaatio 15.6. Haku päättyy jouluaattoon mennessä. Isoseksi voi hakea kuka tahansa isoskoulutuksen käynyt.

Hae tästä.


Disko kokoontuu about joka toinen perjantai klo 17-18 Jennyn nuorten tilassa.

Lisäksi Diskoon kuuluu:

Kirkkonakki:
Syksyllä on neljä nuorten messua, noin kerran kuussa keskiviikkoisin klo 19 (valmistelu alkaa klo 18). Jokainen diskolainen osallistuu yhden messun toteuttamiseen syksyn aikana. Messuvuorot sovittiin koulutuksessa 14.9. Jos olit pois sillä kertaa, kysy Sallalta, mihin ryhmään kuulut.

Leiri:

Isoskoulutusleiri on joululoman päätteeksi torstaista sunnuntaihin 3.-6.1.2019. Leirillä treenataan erilaisia isosen hommia, kuten iltaohjelmia ja ulkoleikkejä. Tietysti iskoleirillä pidetään myös hauskaa! Leiri on isoskoulutettaville ilmainen. Leirille pääsee mukaan vain käymällä aktiivisesti diskossa syksyn aikana. Leirikirje tulee sähköpostilla ilmoittautuneilla jouluntienoilla.

Aikataulu:

pe 31.8. Eka kerta
pe 14.9.
ke 19.9. Messu kirkolla.
pe 5.10.
ke 17.10 Messu kirkolla.
pe 19.10 ei diskoa! Syysloma.
pe 26.10.
pe 9.11.
ke 14.11. Messu kirkolla.
pe 23.11.
pe 7.12
ke 12.12. Messu kirkolla.

to 3.1. – su 6.1.2019 Leiri Korpirauhassa

Disko jatkuu vielä keväällä. Tarkempi aikataulu tulee tänne myöhemmin.

Poissaolot ja korvaaminen

Isoskoulutuksen joka tapaamiskerralla käsitellään tärkeitä isosen taitoja ja vastuutehtäviä. Siksi on tärkeää, että olet paikalla aina kun mahdollista. Jos kuitenkin joudut olemaan poissa esim. sairauden tai lomamatkan takia, ilmoita siitä Sallalle (WhatsApp, tekstari, sähköposti, puhelu). Syksyn aikana voit olla koulutuksesta pois kaksi kertaa ilman että joudut korvaamaan poissaolosi. Jos poissaoloja on enemmän kuin kaksi, pyydä Sallalta korvaava tehtävä.

Tietolomake

Keräämme kaikilta iskolaisilta tietolomakkeen, jossa kysytään toimintaamme osallistumisen kannalta tärkeitä asioita. Palauta tietolomake mahdollisimman pian isoskoulutukseen tai vaikkapa nuorteniltaan. Lomakkeen saat koulutuksesta tai voit printata sen tämän sivun alareunasta.

 

Kysyttävää? Salla auttaa.


Tulosta tästä:

Nuorisotyön tietolomake 2018-2019