Disko

Just nyt tärkeää!

  • Isoshaku on päättynyt ja valinnoista on ilmoitettu hakeneille
  • Isosplläjäytys kesän isosille Jennyssä pe 12.4. klo 17-18

Isoshaku ja -valinnat

Kesän 2019 ripareille on päättynyt, ja  hakeneille on ilmoitettu valinnoista WhatsApp-viestillä.

Tänä vuonna isoseksi hakijoita oli paljon enemmän kuin isospaikkoja on. Meistä on aina tosi kurjaa, kun emme voi valita kaikkia hakijoita isosiksi. Valintoja tehdessämme etusijalla olivat ekaa kertaa isosiksi hakevat sekä ne, kenelle sopi useampi kuin yksi riparivaihtoehto ja joilla oli vähiten korvaamattomia poissaoloja isoskoulutuksesta. Tärkeää on myös se, että jokaiselle riparille tulee toimiva isosporukka, jossa on monenlaisia tyyppejä.

Lohirantaan ja Metsäkartanoon oli eniten hakijoita, minkä vuoksi iso osa näille ripareille hakeneista jäi ilman isospaikkaa tai sai paikan joltain muulta riparilta.


Disko koontuu perjantaisin klo 17-18 Jennyn nuorten tilassa.

Lisäksi diskoon kuuluu:

Kirkkonakki:

Keväällä on kolme messua, joita diskot ovat mukana toteuttamassa. Kaksi messuista on keskiviikkoisin klo 19 ja kolmas on sunnuntaina  31.3. klo 18. Jokainen diskolainen osallistuu yhden messun toteuttamiseen kevään aikana. Messua valmistellaan koulutuksessa. Messuvuorot sovittiin koulutuksessa 11.1. Jos et ollut paikalla, sovi Sallan kanssa, mihin ryhmään kuulut.

Nuortenilta:

Isoskoulutukseen kuuluu osallistuminen vähintään yhteen nuorteniltaan kevään aikana. Voit jäädä vaikkapa diskon jälkeen viettämään perjantai-iltaa Jennyyn.

Aikataulu:

to 3.1. – su 6.1.2019 Leiri Korpirauhassa

Kokoontumiset perjantaisin klo 17-18 Jennyssä.

pe 11.1.
ke 16.1. messu kirkolla klo 19 (suunnittelu klo 18 alkaen)
pe 25.1.
pe 8.2.
ke 13.2. messu kirkolla klo 19 (suunnittelu klo 18 alkaen)
pe 22.2. Ei diskoa! Hiihtoloma.
pe 8.3.
pe 22.3.
su 31.3. messu kirkolla klo 18 (suunnittelu klo 17 alkaen)
pe 5.4.

Poissaolot ja korvaaminen

Isoskoulutuksen joka tapaamiskerralla käsitellään tärkeitä isosen taitoja ja vastuutehtäviä. Siksi on tärkeää, että olet paikalla aina kun mahdollista. Jos kuitenkin joudut olemaan poissa esim. sairauden tai lomamatkan takia, ilmoita siitä Sallalle (WhatsApp, tekstari, sähköposti, puhelu). Kevään aikana voit olla koulutuksesta pois kaksi kertaa ilman että joudut korvaamaan poissaolosi. Jos poissaoloja on enemmän kuin kaksi, pyydä Sallalta korvaava tehtävä.

Kysyttävää? Kysy Sallalta.


Tulosta tästä:

Nuorisotyön tietolomake 2018-2019